NCvB Melding en registratie
Gebruikersnaam: Gebruikersnaam vergeten?
Wachtwoord: Wachtwoord vergeten?
 

 

UPDATE COVID-19

Per 5 januari 2022 is de code R606 beschikbaar om long-COVID als beroepsziekte te kunnen melden. Het kan voorkomen dat er eerste en beroepsziektemelding van een (acute) COVID-19 besmetting is gedaan met R605, waarna deze verder ontwikkelt  is en er sprake is van long-COVID. Dan kan voor deze casus een tweede beroepsziektemelding gedaan worden met de code R606. Meer informatie kunt u vinden in het protocol voor long-COVID

Daarnaast is het stappenplan voor het melden van COVID-19 als beroepsziekte (R605) geupdated. Het is ook nog mogelijkom een groepsmelding voor COVID-19 meldingen te doen, lees hiervoor de instructie en gebruik hiervoor dit Excel bestand.

 


Artsen kunnen beroepsziekten en arbeidsgebonden aandoeningen hier eenvoudig digitaal melden. Hoe meer artsen (zoals wettelijk verplicht) beroepsziekten melden, hoe vollediger het overzicht.
Ook nieuwe beroepsziekten kunnen hiermee worden opgespoord.
Met een goed overzicht werkt het NCvB mee aan het bevorderen van de kwaliteit van preventie, (vroeg)diagnostiek, behandeling en begeleiding van arbeidsgebonden aandoeningen.

U kunt inloggen en uw beroepsziektemelding(en) invoeren door hierboven uw gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen.
Als u uw wachtwoord vergeten bent kunt u door Wachtwoord vergeten? aan te klikken zelf een nieuw wachtwoord invullen.
Als u uw gebruiksnaam niet meer weet kunt u deze binnen 2 werkdagen per e-mail toegezonden krijgen door Gebruikersnaam vergeten? aan te klikken.
Als u nog niet eerder geregistreerd bent als melder kunt u zich registreren via de optie Registreren melder in het Hoofdmenu.

Hieronder vindt u een korte toelichting op de menu keuzes.

Inloggen: hier kunt u zich aanmelden (dit scherm).

Registreren melder: hier kunt u zich aanmelden als nieuwe gebruiker. U kunt in dit aanmeldformulier zelf alvast een gebruikersnaam en wachtwoord aanmaken.
Nadat u zich heeft aangemeld controleren wij of u BIG-geregistreerd bent. Hierna ontvangt u binnen 2 werkdagen een e-mail dat u met de door u opgegeven gebruikersnaam en wachtwoord kunt gaan melden.

Gebruikersnaam aanvragen: hierop kunt u klikken als u uw gebruikersnaam vergeten bent.

Wachtwoord aanvragen: hierop kunt u klikken als u uw wachtwoord vergeten bent.

Eventuele problemen en vragen kunt u melden via ncvbmelding@amc.nl